tag:blogger.com,1999:blog-3209091343263871491.post912380305173465175..comments2024-02-08T09:32:22.925+01:00Comments on mojkras in svet okrog . . .: špageti s cvetačo, pinoli, feto . . .with passion by krashttp://www.blogger.com/profile/14567377588297433703noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3209091343263871491.post-46473042847420505802012-09-16T09:31:16.555+02:002012-09-16T09:31:16.555+02:00Buonissimi questi spaghetti, io amo il cavolfiore,...Buonissimi questi spaghetti, io amo il cavolfiore, farò la tua ricetta. Ti ringrazio molto per il commento che hai lasciato sul blog e ti auguro una buona domenicaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15454923101527812873noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3209091343263871491.post-4076702225698237822012-09-15T17:41:35.628+02:002012-09-15T17:41:35.628+02:00Prekrasno izgleda i odlična ideja za špagete na ma...Prekrasno izgleda i odlična ideja za špagete na malo drugi način. Imaš pravo, karfiol jako smrdi kod pripreme:)), ali ja ga svejedno često pripremama jer ga volimo. Nisam znala da ima špageta od kvinoje. Savršeno!Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3209091343263871491.post-85996754623362085452012-09-14T22:35:06.792+02:002012-09-14T22:35:06.792+02:00Petra, hvala, veš, ti boš sigurno znala tako kuhat...Petra, hvala, veš, ti boš sigurno znala tako kuhat kot jaz, jaz pa ne delat tako lepih copatkov, kot ti.<br />prisrčen pozdrav!with passion by krashttps://www.blogger.com/profile/14567377588297433703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3209091343263871491.post-74380275541162622132012-09-14T22:31:10.321+02:002012-09-14T22:31:10.321+02:00Grazie! Hvala Giovanna. Grazie! Hvala Giovanna. with passion by krashttps://www.blogger.com/profile/14567377588297433703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3209091343263871491.post-65534494243057035622012-09-14T21:37:21.712+02:002012-09-14T21:37:21.712+02:00Enkrat, ko bom velika bom tudi jaz znala tako kuha...Enkrat, ko bom velika bom tudi jaz znala tako kuhat:). Vse pohvale za take dobrote!petra mhttps://www.blogger.com/profile/13981349790660328121noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3209091343263871491.post-67788387058392318532012-09-14T21:32:02.047+02:002012-09-14T21:32:02.047+02:00Ja, tako kot sem napisala. Ena pest pinjol je cca ...Ja, tako kot sem napisala. Ena pest pinjol je cca 15 do 20 gramov, odvisno od velikosti dlani, ena pest mletih mandljev je cca 10 gramov. Sem navedla v postopku, da se na koncu dodaja vodo, v kateri se je kuhala cvetača, da ostane vse skupaj sočno (ne sme biti presuho). Potem pa kot sem zgoraj napisala, lahko dodajaš in odvzemaš sestavine, odvisno česa želiš več, česa manj.<br />Poskusi, mislim, da ti ne bo žal, sigurno boš uporabil svojo kuharsko domišljijo in priredil kaj po svoje. with passion by krashttps://www.blogger.com/profile/14567377588297433703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3209091343263871491.post-38170072128530966202012-09-14T17:52:19.168+02:002012-09-14T17:52:19.168+02:00Cvetača in špagati? Zanimivo. Tega pa res še nisem...Cvetača in špagati? Zanimivo. Tega pa res še nisem probal, ampak bo treba v bližnji prihodnosti. <br />Verjetno bo potreben en manjši popravek, ker verjetno nisi mislila cele "pest" pinjol, mendljev in drobtin, ali pač? ;)DBhttps://www.blogger.com/profile/03022364879440150496noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3209091343263871491.post-30172430349689332202012-09-14T16:15:11.051+02:002012-09-14T16:15:11.051+02:00Buonissimi i tuoi spaghetti!!!Ciao.Buonissimi i tuoi spaghetti!!!Ciao.pastaenonsolo.ithttps://www.blogger.com/profile/11470560874128219798noreply@blogger.com