3 koromači
5 krompirjev
1 bučka
sol
peperoncino
ščepec sveže mente
Koromač, krompir in bučko sem zrezala na večje kose. Vse sem dala v veliko kozico, zalila s toplo vodo, solila in ko je voda zavrela, kuhala približno 15 minut. Nato sem spasirala z ročno pasirko (tista okrogla s tremi nastavki) in uporabila nastavek z največjimi luknjami.
Še malo sem pokuhala, dodala ščepec sesekljane sveže mente in servirala.
Nič olja.
Ker je juha ostala, sem naslednji dan pri segrevanju pred serviranjem dodala še žlico pesta iz rukole, ki sem ga imela v hladilniku (prejšnji dan sem ga vzela iz zamrzovalnika).
Odlicna je..mnogo mi se svida,a komorac je sada kod mene jako povoljan,sto se cijene tice..probam sigurno jer volim komorac !!!!
OdgovoriIzbrišiCiao! Volevo ringraziarti per l'iscrizione al mio blog! Contraccambio volentieri!
OdgovoriIzbrišiA presto, Monica!
Volim komorac / koromac i sjajno izgleda u tvojoj juhi!
OdgovoriIzbriši